Počni upisivati kako bi vidio proizvode koje tražiš
  • Menu
  • Categories

Košarica za kupnju

Zatvori
Autentični hrvatski proizvodi, proizvedeni s ljubavlju malih proizvođača
Menu
close
Počni upisivati kako bi vidio proizvode koje tražiš

Izjava o zaštiti i privatnosti osobnih podataka

Izjava o zaštiti i privatnosti osobnih podataka


Izjava o zaštiti podataka Prema GDPR

1. Osobni podaci

CogitoLab j.d.o.o. vrlo ozbiljno shvaćama zaštitu osobnih podataka i poštujemo Vašu privatnost. Prikupljamo, obrađujemo i koristimo Vaše osobne podatke samo uz Vaš pristanak ili ako postoji druga pravna osnova u skladu s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (GDPR) i Zakonom o zaštiti osobnih podataka (103/03, 118/06, 41/08, 130/11, 106/12), sve u skladu s propisima koji se odnose na zaštitu osobnih podataka i građanskim pravom.

Osobni podaci prikupljaju se samo u mjeri u kojoj je to stvarno potrebno za vođenje i obradu našeg poslovnog odnosa ili za koju ste nam dostavili sami po sebi.

Osobni podaci su svi podaci koji sadrže određene informacije o osobnim ili činjeničnim odnosima, kao što su ime, oib, adresa, adresa e-pošte i telefonski broj.

2. Pristup i brisanje

U bilo kojem trenutku imate pravo pristupa Vašim pohranjenim osobnim podacima, njihovom podrijetlu i primateljima te svrsi njihove obrade, kao i pravo na otklanjanje, prenosivost, prigovor, ograničenje obrade i blokiranje ili brisanje netočnih ili protupravno obrađenih podataka.

Ako postoje promjene u Vašim osobnim podacima, molimo Vas da nas o tome obavijestite.

U bilo kojem trenutku imate pravo povući pristanak za obradu Vaših osobnih podataka. Vaš zahtjev za pristup, brisanje, ispravak, prigovor i / ili prenosivost, u slučaju posljednjeg ukoliko ne uključuje nerazmjeran napor, može se uputiti na kontakte navedene u točki 7. ove Izjave.

Ako smatrate da obrada Vaših osobnih podataka krši Zakon o zaštiti podataka ili da na bilo koji drugi način krši Vaša prava na zaštitu Vaših osobnih podataka, imate pravo podnijeti žalbu nadležnom nadzornom tijelu. U Hrvatskoj je to Agencija za zaštitu osobnih podataka (AZOP)

3. Privatnost podataka

Za zaštitu Vaših osobnih podataka poduzimamo odgovarajuće organizacijske i tehničke mjere predostrožnosti. Ove mjere predostrožnosti se posebno odnose na zaštitu od neovlaštenog, nezakonitog, uključujući slučajnog pristupa, obradu, gubitak, korištenje i manipulaciju. Unatoč svim nastojanjima da se održi neprekidno zadovoljavajući visoki stupanj stručnosti, ne može se isključiti da informacije koje ste nam proslijedili putem interneta mogu pregledavati i koristiti treće strane.

Imajte na umu, da ne prihvaćamo bilo kakvu odgovornost za otkrivanje podataka zbog pogrešaka prilikom prijenosa podataka koji nisu uzrokovani s naše strane i / ili neovlaštenog pristupa trećih strana (npr. hakerski napad na račun e-pošte ili telefona, presretanje faksa).

4. Upotreba podataka

Obradit ćemo podatke koji su nam dostupni u marketinške svrhe, za slanje newslettera i za kontaktiranje putem papirne pošte i telefona te za svrhe za koje ste nam dali Vaš pristanak ili koji su propisani u skladu s GDPR-om. Izuzeto je korištenje u statističke svrhe ako su dostupni podaci anonimni.

5. Izvješćivanje o povredama podataka

Cilj nam je osigurati što brže otkrivanje povreda osobnih podataka te ćete biti obaviješteni o tome Vi ili nadzorno tijelo prema potrebi, uzimajući u obzir odgovarajuće kategorije podataka.

6. Zadržavanje podataka

Pohranjivat ćemo podatke ne duže od toga što je potrebno za ispunjavanje naših ugovornih ili zakonskih obveza te radi obrane od bilo kakve odgovornosti.

7. Naši podaci za kontakt

Ako imate pitanja ili zahtjeve u vezi obrade Vaših osobnih podataka, molimo Vas da nas kontaktirate:

Naziv: CogitoLab j.d.o.o.

Poštanska adresa:Prilaz Gjure Deželića 75, 10 000 Zagreb

Telefonski broj: +385 95 357 1145

Adresa e-pošte: zastitapodataka@crothentic.hr

Web stranica: www.crothentic.hr

HEY, SIGN UP AND CONNECT TO CROTHENTIC!

Be the first to know about new, authentic products in our store.

Will be used in accordance with our Privacy Policy

Scroll To Top

#title#

#price#
×
Language
Croatian (croatia)
Open drop down